Tarieven

Behandelingen vinden plaats in Maastricht. 

Tarieven met ingang van 1 januari 2023:

Eerste afspraak voetreflextherapie behandeling:                         €  70,-

Vervolgafspraken voetreflextherapie behandeling:                     €  60,-

 

Afspraak wijzigen of annuleren:
Indien je een afspraak wil verplaatsen of annuleren, gelieve dit dan tijdig te doen. Bij verhindering graag 24 uur van tevoren afzeggen, dan wordt deze gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

 

Vergoedingen

Solare Voetreflex is aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT. De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed via de meeste aanvullende zorgverzekeringen in de categorie alternatieve geneeswijze. De kosten gaan niet af van het eigen risico.
Een voetreflexbehandeling is een aanvulling op reguliere geneeskunde. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig.
Check zelf of je zorgverzekering de behandelingen vergoedt via  www.vnrt.nl/vergoedingen of neem contact op met jouw eigen zorgverzekering.
Na een behandeling krijg je een factuur mee. Na betaling van het consultbedrag (via overmaken) kun je deze rekening zelf indienen bij jouw zorgverzekering voor (gedeeltelijke) vergoeding.

Leden van de VNRT moeten voldoen aan strenge eisen wat betreft opleiding en werkwijze. Daarnaast ben ik verplicht om jaarlijks bijscholingen te volgen. Naast de belangen van haar leden, behartigt en beschermt de VNRT ook uw belangen als cliënt.

 

Karin Beckers

Heugemerstraat 106-B

6229 AT  Maastricht

: +31 (0)6 82864440

@ : info@solare-voetreflex.nl

: www.solare-voetreflex.nl

KvK: 71129960

Algemene Voorwaarden & Privacybeleid

Binnen de praktijk van Solare Voetreflex zijn enkele algemene voorwaarden van toepassing.
Tevens hecht Solare Voetreflex veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Hieronder kunt u de algemene voorwaarden en het privacybeleid die van toepassing zijn, bekijken.