Tarieven

Behandelingen vinden plaats in Maastricht. 

Tarieven met ingang van 1 januari 2024:

Eerste afspraak voetreflextherapie behandeling:                         €  70,-

Vervolgafspraken voetreflextherapie behandeling:                     €  60,-

 

Afspraak wijzigen of annuleren:
Indien je een afspraak wil verplaatsen of annuleren, gelieve dit dan tijdig te doen. Bij verhindering graag 24 uur van tevoren afzeggen, dan wordt deze gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Bij een te late afmelding zonder gegronde reden, wordt minstens de helft van de factuur in rekening gebracht, die niet bij jouw zorgverzekeraar ingediend kan worden ter vergoeding.

 

Vergoedingen

Solare Voetreflex is aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT. De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed via de meeste aanvullende zorgverzekeringen in de categorie alternatieve geneeswijze. De kosten gaan niet af van het eigen risico.
Een voetreflexbehandeling is een aanvulling op reguliere geneeskunde. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Na een behandeling krijg je een factuur mee. Na betaling van het consultbedrag (via overmaken) kun je deze rekening zelf indienen bij jouw zorgverzekering voor (gedeeltelijke) vergoeding.

Je blijft zelf verantwoordelijk voor het indienen van je factuur. De zorgverzekeraar bepaalt of de factuur (gedeeltelijk) vergoed wordt. Solare Voetreflex kan niet verantwoordelijk worden gehouden als de zorgverzekeraar niet tot vergoeding overgaat.

Check zelf of je zorgverzekering de behandelingen vergoedt via  www.vnrt.nl/clienten/vergoedingen of neem contact op met jouw eigen zorgverzekering.

Leden van de VNRT moeten voldoen aan strenge eisen wat betreft opleiding en werkwijze. Daarnaast ben ik verplicht om jaarlijks bijscholingen te volgen. Naast de belangen van haar leden, behartigt en beschermt de VNRT ook jouw belangen als cliënt.

 

Karin Beckers

Heugemerstraat 106-B

6229 AT  Maastricht

: +31 (0)6 82864440

@ : info@solare-voetreflex.nl

: www.solare-voetreflex.nl

KvK: 71129960  BTW: NL001824117B76

Algemene Voorwaarden & Privacybeleid

Binnen de praktijk van Solare Voetreflex zijn enkele algemene voorwaarden van toepassing.
Tevens hecht Solare Voetreflex veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Hieronder kunt u de algemene voorwaarden en het privacybeleid die van toepassing zijn, bekijken.