Wie ben ik

Mijn naam is Karin Beckers. Sinds begin 2018 heb ik een praktijk voor voetreflextherapie in een praktijkruimte aan huis in de wijk Heugem.

Ruim 15 jaar ben ik werkzaam geweest als maatschappelijk werker binnen de zorg voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Het contact met mijn cliënten heb ik altijd als heel boeiend en inspirerend ervaren. Ik streefde er in mijn werk altijd naar om samen met de hulpvrager te komen tot meer kwaliteit van zijn/haar leven.
Mensen tot hun volste recht laten komen; tot wie zij in hun kern zijn, is inmiddels mijn drijfveer geworden!
Toch merkte ik dat door alle wet- en regelgeving, ik steeds minder toe kwam aan dit doel, hoe hard ik daar ook voor werkte en hoe graag ik dit ook wilde. In 2013 zag ik dat het roer om moest, waardoor ook ik mij afvroeg:
Hoe kom ik beter tot mijn recht? Wie ben ik en wat wil ik van mezelf laten zien aan anderen?

In diezelfde periode kwam de opleiding Voetreflextherapie op mijn pad. Dat zette voor mij de deur open naar op een andere manier van kijken naar mensen en ook naar mijzelf.

In 2016 behaalde ik mijn diploma als Voetreflextherapeut bij Sonnevelt Opleidingen en in 2017 rondde ik ook de opleiding Medische Basiskennis af bij Total Health Opleidingen.

Vanuit mijn lidmaatschap bij de Vereniging Nederlandse Voetreflextherapeuten (VNRT) volg ik elk jaar diverse bijscholingen om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden en houd ik minimaal 4 keer per jaar intervisie met collega voetreflextherapeuten. Verder ben ik aangesloten bij de SCAG (klachten- en geschillencommissie).

Met heel veel plezier en voldoening geef ik nu voetreflexbehandelingen en ga ik met mensen het proces aan om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Ik wil dat mensen weer soepeler en met meer energie door het leven gaan, zich lekker in hun vel voelen, niet móeten maar mógen, niet rennen maar stilstaan bij wie ze zijn en van dááruit hun stappen zetten, vol zelfvertrouwen!

In mijn praktijk werk ik vanuit een holistische visie. Dat houdt in dat ik niet alleen naar iemands klacht kijk, maar me juist op de persoon als geheel richt. Vaak komt een klacht niet zomaar, maar ligt de oorzaak dieper. Ik vind het heel boeiend en enorm waardevol om met iemand uit te zoeken waar klachten vandaan komen, waarom men vast blijft zitten in oude patronen en natuurlijk hoe hij daar weer uitkomt. In mijn praktijk maar ook binnen mijn eigen proces heb ik ervaren dat voetreflextherapie een hele mooie, zachte en respectvolle manier is om met deze vragen aan de slag te gaan!
Stap voor stap naar een betere versie van wie jij bent!

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten in mijn praktijk!

Karin Beckers

Heugemerstraat 106-B

6229 AT  Maastricht

: +31 (0)6 82864440

@ : info@solare-voetreflex.nl

: www.solare-voetreflex.nl

KvK: 71129960  BTW: NL001824117B76

Algemene Voorwaarden & Privacybeleid

Binnen de praktijk van Solare Voetreflex zijn enkele algemene voorwaarden van toepassing.
Tevens hecht Solare Voetreflex veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Hieronder kunt u de algemene voorwaarden en het privacybeleid die van toepassing zijn, bekijken.